Zprávy ze společnosti Zentiva

logos of zentiva, zent2U, cphi a and peague scientific

7. října 2024    /    Zprávy

Navštivte nás na CPhI v Miláně

Navštivte nás na CPhI v Miláně

CPhI, jedna z největších a nejvyhledávanějších akcí ve farmaceutickém průmyslu, se vrací do Milána. Od 8. do 10. října bude Fiera Milano hostit více než 45 000 odborníků, kteří představí nejpřevratnější inovace ve farmaceutickém průmyslu.

Na výstavě nebude chybět ani tým Zentivy, který bude diskutovat s našimi současnými i potenciálními partnery o nových příležitostech pro spolupráci na inovativních farmaceutických řešeních. Přejděte níže, abyste se dozvěděli více nebo nás kontaktujte zde.

Spojte se s námi

Navštivte naše odborníky na našem udržitelném stánku č. 10C17 v hale 10 a objevte naše nejnovější produkty, technologie a služby. 

Tým Zentivy, včetně naší B2B jednotky - Zent2U a R&D - Prague Scientific, je připraven vám představit nové příležitosti, jak pozvednout vaše podnikání, postavené na důvěryhodných partnerstvích.

Vysoce si ceníme našich strategických partnerství při naplňování našeho poslání přinášet zdraví a wellbeing pro všechny generace.  Zajišťujeme dodávky vysoce kvalitních a cenově dostupných léků více než 100 milionům lidí, kteří je každý den potřebují, v Evropě i mimo ni.

Pokračujeme v expanzi do mnoha nových oblastí a rozšiřujeme naše portfolio v klíčových terapeutických oblastech, jako je kardiologie a oběhová onemocnění, diabetes, onkologie, respirační systém, CNS a volně prodejné přípravky a doplňky stravy.